Szakrendelések

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány legszerteágazóbb területe. Amikor nem tudja a beteg, hogy hová forduljon a panaszaival, vagy amikor egy általános állapotfelmérést, szűrővizsgálatot szeretne, érdemes a belgyógyász szakorvost felkeresni.

Olvasson tovább belgyógyászati szakrendelésünkről!

Bőrgyógyászat, allergológia

A bőrgyógyász szakorvos ellátja az általános bőrgyógyászati panaszokkal érkezőket, mind a felnőtteket, mind a gyermekeket.

Olvasson tovább bőrgyógyászati szakrendelésünkről!

Dietetika

Az okleveles dietetikus olyan élelmezési és táplálkozási szakember, akinek feladata a betegélelmezésen és közétkeztetésen túl a táplálkozási tanácsadás a gyógyítás különböző területein.

Olvasson tovább dietetikai szakrendelésünkről!

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek túl vagy alulműködése okozta betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Olvasson tovább endokrinológiai szakrendelésünkről!

Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi szakszolgálat révén alkalmassági vizsgálatokat végzünk a tanfolyamokra jelentkezőknek (targoncajogosítvány, hivatásos járművezetői alkalmasság). Szerződéskötés cégekkel egyedi igények figyelembevételével. Menedzserszűrés, kedvezményes ellátás a szerződött cégek dolgozói számára.

Olvasson tovább foglalkozás-egészségyügyi szakrendelésünkről!

Sebészet

A sebészet az orvostudománynak azon ága, amely különböző beavatkozásokat használ a kóros állapotok és sérülések kezelésére.

Olvasson tovább sebészeti szakrendelésünkről!