Munkatársaink

profil-dr-bourgla-ossamah

Dr. Bourgla Ossamah

ügyvezető, szakorvos

Dr. Berzsenyi Zoltán díjas orvos, több mint 30 éve gyógyít. Pályáját Ózdon kezdte, az Almássy Balogh Pál Kórházban. Belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos és háziorvos. 

2020-ban létrehozta az Avicenna Magánrendelőt. Célja az emberek gyógyítása, az egészségügy színvonalának javítása. Több évtizedes tapasztalatával, szakmai tudásával áll a betegek rendelkezésére.

profil-bourglane-dienes-ottilia

Bourgláné Dienes Ottilia

ügyvezető

„Az én feladatom a rendelő működtetése. Hol recepciós, hol HR-es, hol asszisztens szerepben járulok hozzá a feladatok ellátásához. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni. Családunkban központi téma az egészségügy, a gyógyítás. Hitvallásom, hogy az embereket meg kell tanítani, hogy figyeljenek magukra, és óvják az egészségüket! Meg kell tanulni, hogyan segíthetjük a testünk egészséges működését. Pácienseink többsége nő, családanya, feleség. Az ő szerepük nagyon fontos a család férfi tagjait is ösztönözni, támogatni, hogy figyeljenek magukra, és azokra a jelekre, amelyek betegségre utalnak.”

schmidtne-bakonyi-erzsebet

Schmidtné Bakonyi Erzsébet

praxis-menedzser

„Az egészségüggyel se veled-se nélküled viszonyom vissza-visszaköszön az idők során. Karrierem elején szülésznőként helyezkedtem el, majd egy pálfordulással a kereskedelem területén kezdtem el dolgozni. Egy éve azonban ismét az egészségügy felé sodort a szél. Az Avicenna magánrendelőben közel egy év után ma már praxismenedzserként látom el a rendelő mindennapi feladatait. Az üzemorvosi vizsgálatoktól, a labordiagnosztika adminisztrációján át, operatív feladatok ellátásáig minden folyamatban részt veszek. A munkám célja, hogy a dolgozók és a páciensek egyaránt meleg szívvel gondoljanak rendelőnkre és bizalommal forduljanak hozzám kérdéseikkel, aggodalmaikkal.”

1636872086857 (1)

Dr. Tábory Judit

radiológus szakorvos

„Az orvosegyetemről Budapest egyik városi kórházában helyezkedtem el, ahol megkezdtem radiológus szakképzésemet. Innen 4 év után – képzésem spektrumának szélesítése okán – képzési helyet váltottam az Egyetem Radiológiai Klinikájára. 2018-ban tettem radiológus szakvizsgát. Célom a hozzám panasszal forduló páciens állapotának képalkotó diagnosztikai módszerekkel történő feltárása, melyet a magánrendelő csapatának tagjaként ultrahang vizsgálati módszerrel segítek. Egyúttal szívesen tájékoztatom az érdeklődőt korábbi ultrahang-, CT-, MR-vizsgálati eredményének aktuális panaszaival való összefüggéséről.”

dr-magyar-peter-radiologus

Dr. Magyar Péter

radiológus szakorvos

„2000 óta dolgozom képalkotó diagnosztikai területen. Képzésemet az Orvosegyetem Radiológiai Klinikáján kezdtem, majd az Orvosi Képalkotó Klinika munkatársa lettem. 2006-ban tett szakvizsgám óta az általános hasi-kismedencei, érrendszeri, általános lágyrészdiagnosztikai munka mellett a fej-nyaki régió vizsgálataiban szereztem még mélyebb tapasztalatot. Célom, hogy a magánrendelő csapatának tagjaként ultrahang diagnosztikai rendelés keretében segítsem a hozzám forduló pácienst. Meggyőződésem, hogy a félelmek oldása, a bizonytalanságérzés eloszlatása a vizsgálat keretében felmerülő kérdések megbeszélésére is időt szánva lehetséges.”

dr-mousa-moustafa

Dr. Mousa Moustafa

nőgyógyász

A Margit Kórházban szülész-nőgyógyász főorvos. 1980-ban végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 40 éves szülészeti-nőgyógyászati tapasztalattal, megbízható kórházi háttérrel rendelkezik. Szakmán belül – a szülészeti tevékenység mellett – nagy tapasztalattal rendelkezik hüvelyi műtétek területén (hüvelyi úton való méheltávolítás, inkontinencia, méh- és hüvelyi előesés), valamint nőgyógyászati vizsgálatok, rákszűrés, terhesgondozás, hormonvizsgálatok elvégzése, ultrahangos vizsgálatok, flowmetria, epidurális szülés és egyéb nőgyógyászati problémák területén.

IMG_20230912_140410 j

Dr. Dobronyi Ilona

gyermekneurológus

1962-ben végeztem az Orvosi Egyetem általános orvos szakán. 1966-ban szakvizsgáztam csecsemő és gyermekgyógyászatból. Ezt követően 1979-ben neurológiából tettem szakvizsgát és végül 1984-ben gyermekneurológiából. Dolgoztam a Heim Pál Gyermekkórház neurológiai osztályán, mint főorvos. Gyermekneurológiai rendelésünkre újszülött kortól 18 éves korig várjuk a gyermekeket. Fő szakmai területem gyermekkori fejfájások, mozgászavarok, illetve más, organikus neurológiai hátterű kórképek feltérképezése és gyógyítása.

dr-szigethy-adrienn

Dr. Szigethy Adrienn

szülész-nőgyógyász adjunktus

Dr.Simon Márta neurológus

Dr. Simon Márta

neurológus, fájdalom specialista

Dr. Simon Márta 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, 2012-ben szakvizsgáztam neurológiából. Az elmúlt években a figyelmemet a fejfájás, valamint az ízületi fájdalmak kezelésére fordítottam. A fejfájás kezelésben folyamatosan frissítem ismereteimet a legújabb nemzetközi, valamint hazai ajánlásoknak megfelelően. Krónikus migrén esetében Botulnom toxin kezelés is elérhető szakrendelésünkön.

Dr.-Cseh-Gabriella-Csilla

Dr. Cseh Gabriella Csilla

belgyógyász, endokrinológus

2007-ben végzett a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán. 2017-ben Belgyógyászat szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen, majd 2020-ban Endokrinológia és Anyagcsere Betegségek szakvizsgát szerzett a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikán. 2009-2021-ig a tatabányai Szent Borbála Kórház Nefrológia-Diabetológia Osztályán dolgozott, 2020-tól endokrinológia szakrendelést vezet Tatabányán.

Dr.-Szilagyi-Melinda

Dr. Szilágyi Melinda

bőrgyógyász, allergológus, klinikai immunológus

„Elméleti ismereteim gyakorlatban történő alkalmazása mellett gyakran végzem kis, esztétikailag zavaró bőrtünetek eltávolítását is igény szerint. Aktuálisan magánrendelés mellett klinikai konzulensként dolgozom bőrgyógyászként kórházban, más szakorvosokkal szoros együttműködésben. Pácienseimet egészében nézem. Fontosnak tartom, hogy a vizsgálat ne korlátozódjon csak a bőrfelszínre, hanem más szervrendszerekkel való összefüggésben értelmezzük a bőrtüneteket. Bőrünk sok esetben jelzi a belső szervek esetleges zavarait a külvilág felé.”

dr-hassan-majed

Dr. Hassan Majed

fül-orr-gégész szakorvos

„1996 óta dolgozom fül-orr-gégész szakorvosként az ország különböző pontjain. Praxisomban gyermekeket és felnőtteket is egyaránt gyógyítok, kezelek, látok el tanáccsal. Fontosnak tartom, hogy a hozzám bizalommal forduló betegeket mielőbb segítsem gyógyulásukban. A vizsgálatok ideje alatt minden erőmmel a páciensre koncentrálok, és igyekszem minden felmerülő problémára megoldást találni.”

dr-pellicer-francisco

Dr. Pellicer Francisco

sebész szakorvos

2012-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Szakmai tapasztalatot Székesfehérváron, a Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, a Szegedi Sebészeti Klinikán és a Honvédkórház Plasztikai Sebészeti Osztályán szerzett. Szakvizsgáját 2019-ben kiválóan megfelelt eredménnyel végezte. A sebészeti szakrendelésen a sebészeti betegségekkel (sérvek, epehólyagkövesség, gyomor- és bélbetegségek, aranyérbetegség, fekélyek, krónikus sebek) kapcsolatos konzultációkban, ezek kezelésében, illetve ambuláns műtétek (pl. bőrgyógyászati elváltozások, benőtt köröm) elvégzésében szeretne segíteni. Fontosnak tartja a közvetlen orvos-beteg kommunikáció során a felmerülő panaszok oldott légkörben, közérthető módon történő megbeszélését, ennek eredményeképp a kölcsönös bizalom kialakulását. A sikeres gyógyítás a maradéktalan szakmaiság mellett is csak így valósítható meg!

image0

Dr. Juhász Katalin

csecsemő- és gyermekgyógyász

"1991-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen első generációs diplomásként. Rövid, a győri Petz Aladár Megyei Kórház Vértranszfúziós Állomásán eltöltött hasznos kitérő, majd költözés, családalapítás után szakvizsgáztam csecsemő-, és gyermekgyógyászatból. 5 éves gyakorlati képzésemet a Szent Borbála Kórház Gyermekosztályán töltöttem Tatabányán. 20 éve házi gyermekorvosként dolgozom Etyeken. Célom a beteg gyermekek és szüleik feltétlen bizalmának elnyerésével a lehető legtöbb esetben definitív ellátás nyújtása. Meggyőződésem, hogy ez a szakrendelés hiánypótló lesz, mert az alapellátásban kevés településen biztosított a gyermekgyógyászati ellátás. Eddigi munkám során megszerzett tapasztalataimat, tudásomat igyekszem rendszeres képzésekkel szinten tartani, próbálok megfelelni az egyre bővülő ismereteknek, korunk napi szinten változó kihívásainak. Felnőttkori egészségi állapotunkat gyermekkorban alapozzuk meg, ezért rendkívül fontos a prevenció, az egészséges életmódra való tudatos nevelés már a családtervezéstől kezdve."

dr-balika-zoltan

Dr. Balika Zoltán

sebész szakorvos

"Harminc éve dolgozom sebészként. Ebből 22 évet a »szomszédvár« móri kórház sebészeti osztályán töltöttem, majd kb.10 éve az ambuláns sebészet, ill. a proctológia felé fordult az érdeklődésem. Az Avicenna Magánrendelőben a következő kórképekkel várom szeretettel a leendő pácienseinket. A bőrgyógyászati rendelést is segítve a bőr, ill. bőr alatti elváltozások (anyajegy, szemölcs, zsírcsomó, faggyúmirigy cysta, benőtt köröm, stb.) ambuláns műtéti ellátása helyi érzéstelenítésben, szükség esetén szövettani vizsgálattal. Proctologiai panaszok (pl. aranyér, végbélrepedés, végbélsipoly, kisebb tályogok, stb.) teljes körű vizsgálata, konzervatív kezelése, szükség esetén sebészeti ellátása. Az Avicennában minden körülmény adott a hosszú előjegyzés ill. várakozás nélküli, diszkrét orvos-beteg kapcsolat kialakításához, ami – különösen a proctológiai páciensek esetében – elsődleges fontosságú, és ez nagyban hozzájárulhat a maradéktalan gyógyulásukhoz."

dr-ujhelyi-monika

Dr. Ujhelyi Mónika

reumatológus szakorvos

"2001-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen általános orvosként. Ezt követően a Fejér Megyei Szent György Kórházban kezdtem dolgozni és 2009-ben szereztem reumatológiából szakvizsgát. A reumatológiának szerves részét képezik az autoimmun kórképek, ezért 2011-ben elvégeztem az EULAR Connectiv tissue diseases tanfolyamát. A természetgyógyászat iránti érdeklődésből 2004-ben reflexológus vizsgát tettem. 2011 óta dolgozom a Bicskei Egészségközpontban reumatológus szakorvosként, ezzel párhuzamosan a móri szakrendelőben két évig (2012-2014 között); a székesfehérvári MOBEK-ben szintén 2 évig segíthettem hozzá a betegeimet a fájdalommentes, aktív élethez. Az eddigi szakmai tapasztalatom, folyamatos szakmai fejlődésem és hivatásom iránti elkötelezettségem a garancia magas színvonalú gyógyító munkámra."

profil-toth-anna

Tóth Anna

szakápoló

„Számomra a szakmám a kedvességről, empátiáról, toleranciáról, türelemről és a szakmai tudásom folyamatos bővítéséről szól. Megértéssel, kedvességgel jelentősen csökkenthető a betegek félelme, szorongása. Ezáltal hozzájárulhatunk a közérzetük és a hangulatuk javulásához.”

IMG_20221209_155457 j

Dovalovszki-Büttl Nóra

asszisztens

„Amikor belecsöppentem az egészségügybe, csak forgattam a fejem a meglepetéstől. Betegként soha nem gondoltam volna, hogy egy 5-10 perces orvos-beteg találkozó mennyi háttérmunkával jár. Nagyon komoly odafigyelést igénylő, felelősségteljes munka az egészségügyi adminisztráció is. Beletanulni nagy kihívás volt, de sikeresen vettem az akadályt. Azóta is igyekszem fejlődni, a feladataimat szeretem jól, pontosan elvégezni. Az új körülményeket, a magánrendelő miliőjét nagyon szeretem. Jó érzés, hogy tudunk segíteni olyanoknak is, akik máshol falakba ütköznek.

fotó 1

Koch Zsuzsanna

szakápoló

„30 éve dolgozom az egészségügyben. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, megismerkedni sorsukkal, egyedi történeteikkel, és segíteni. Fontosnak tartom a mélyebb kommunikációt, mely által felszínre kerülnek az egyéni félelmek, elvárások. Az Avicenna Magánrendelőben végigkövethetem ezen folyamatokat. Örülök, hogy hasonló gondolkodású és értékrendű kollégákkal alkotunk egy csapatot.”