Munkatársaink

profil-dr-bourgla-ossamah

Dr. Bourgla Ossamah

ügyvezető, szakorvos

Dr. Berzsenyi Zoltán díjas orvos, több mint 30 éve gyógyít. Pályáját Ózdon kezdte, az Almássy Balogh Pál Kórházban. Belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos és háziorvos. 

2020-ban létrehozta az Avicenna Magánrendelőt. Célja az emberek gyógyítása, az egészségügy színvonalának javítása. Több évtizedes tapasztalatával, szakmai tudásával áll a betegek rendelkezésére.

profil-bourglane-dienes-ottilia

Bourgláné Dienes Ottilia

ügyvezető

„Az én feladatom a rendelő működtetése. Hol recepciós, hol HR-es, hol asszisztens szerepben járulok hozzá a feladatok ellátásához. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni. Családunkban központi téma az egészségügy, a gyógyítás. Hitvallásom, hogy az embereket meg kell tanítani, hogy figyeljenek magukra, és óvják az egészségüket! Meg kell tanulni, hogyan segíthetjük a testünk egészséges működését. Pácienseink többsége nő, családanya, feleség. Az ő szerepük nagyon fontos a család férfi tagjait is ösztönözni, támogatni, hogy figyeljenek magukra, és azokra a jelekre, amelyek betegségre utalnak.”

schmidtne-bakonyi-erzsebet

Schmidtné Bakonyi Erzsébet

praxis-menedzser

„Az egészségüggyel se veled-se nélküled viszonyom vissza-visszaköszön az idők során. Karrierem elején szülésznőként helyezkedtem el, majd egy pálfordulással a kereskedelem területén kezdtem el dolgozni. Egy éve azonban ismét az egészségügy felé sodort a szél. Az Avicenna magánrendelőben közel egy év után ma már praxismenedzserként látom el a rendelő mindennapi feladatait. Az üzemorvosi vizsgálatoktól, a labordiagnosztika adminisztrációján át, operatív feladatok ellátásáig minden folyamatban részt veszek. A munkám célja, hogy a dolgozók és a páciensek egyaránt meleg szívvel gondoljanak rendelőnkre és bizalommal forduljanak hozzám kérdéseikkel, aggodalmaikkal.”

dr-tabory-judit-radiologus

Dr. Tábory Judit

radiológus szakorvos

„Az orvosegyetemről Budapest egyik városi kórházában helyezkedtem el, ahol megkezdtem radiológus szakképzésemet. Innen 4 év után – képzésem spektrumának szélesítése okán – képzési helyet váltottam az Egyetem Radiológiai Klinikájára. 2018-ban tettem radiológus szakvizsgát. Célom a hozzám panasszal forduló páciens állapotának képalkotó diagnosztikai módszerekkel történő feltárása, melyet a magánrendelő csapatának tagjaként ultrahang vizsgálati módszerrel segítek. Egyúttal szívesen tájékoztatom az érdeklődőt korábbi ultrahang-, CT-, MR-vizsgálati eredményének aktuális panaszaival való összefüggéséről.”

dr-magyar-peter-radiologus

Dr. Magyar Péter

radiológus szakorvos

„2000 óta dolgozom képalkotó diagnosztikai területen. Képzésemet az Orvosegyetem Radiológiai Klinikáján kezdtem, majd az Orvosi Képalkotó Klinika munkatársa lettem. 2006-ban tett szakvizsgám óta az általános hasi-kismedencei, érrendszeri, általános lágyrészdiagnosztikai munka mellett a fej-nyaki régió vizsgálataiban szereztem még mélyebb tapasztalatot. Célom, hogy a magánrendelő csapatának tagjaként ultrahang diagnosztikai rendelés keretében segítsem a hozzám forduló pácienst. Meggyőződésem, hogy a félelmek oldása, a bizonytalanságérzés eloszlatása a vizsgálat keretében felmerülő kérdések megbeszélésére is időt szánva lehetséges.”

dr-mousa-moustafa

Dr. Mousa Moustafa

nőgyógyász

A Margit Kórházban szülész-nőgyógyász főorvos. 1980-ban végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 40 éves szülészeti-nőgyógyászati tapasztalattal, megbízható kórházi háttérrel rendelkezik. Szakmán belül – a szülészeti tevékenység mellett – nagy tapasztalattal rendelkezik hüvelyi műtétek területén (hüvelyi úton való méheltávolítás, inkontinencia, méh- és hüvelyi előesés), valamint nőgyógyászati vizsgálatok, rákszűrés, terhesgondozás, hormonvizsgálatok elvégzése, ultrahangos vizsgálatok, flowmetria, epidurális szülés és egyéb nőgyógyászati problémák területén.

talics-barbara

Talics Barbara

okleveles dietetikus

„Fő feladatomnak tekintem, hogy felhívjam a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára. Úgy gondolom, hogy mind a fogyókúrázok, mind a valamilyen betegséggel együtt élők számára is egyaránt fontos a szakember által megfelelően összeállított, személyre szabott étrend, amiben igyekszem a hozzám fordulóknak maximális segítséget nyújtani. Célom, hogy a magánrendelő csapatának tagjaként, mint dietetikus minél több páciensnek sikerüljön megmutatni, megtanítani az egészséges étkezés minden csínját-bínját.”

Dr.-Cseh-Gabriella-Csilla

Dr. Cseh Gabriella Csilla

belgyógyász, endokrinológus

2007-ben végzett a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán. 2017-ben Belgyógyászat szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen, majd 2020-ban Endokrinológia és Anyagcsere Betegségek szakvizsgát szerzett a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikán. 2009-2021-ig a tatabányai Szent Borbála Kórház Nefrológia-Diabetológia Osztályán dolgozott, 2020-tól endokrinológia szakrendelést vezet Tatabányán.

Dr.-Szilagyi-Melinda

Dr. Szilágyi Melinda

bőrgyógyász, allergológus, klinikai immunológus

„Elméleti ismereteim gyakorlatban történő alkalmazása mellett gyakran végzem kis, esztétikailag zavaró bőrtünetek eltávolítását is igény szerint. Aktuálisan magánrendelés mellett klinikai konzulensként dolgozom bőrgyógyászként kórházban, más szakorvosokkal szoros együttműködésben. Pácienseimet egészében nézem. Fontosnak tartom, hogy a vizsgálat ne korlátozódjon csak a bőrfelszínre, hanem más szervrendszerekkel való összefüggésben értelmezzük a bőrtüneteket. Bőrünk sok esetben jelzi a belső szervek esetleges zavarait a külvilág felé.”

dr-hassan-majed

Dr. Hassan Majed

fül-orr-gégész szakorvos

„1996 óta dolgozom fül-orr-gégész szakorvosként az ország különböző pontjain. Praxisomban gyermekeket és felnőtteket is egyaránt gyógyítok, kezelek, látok el tanáccsal. Fontosnak tartom, hogy a hozzám bizalommal forduló betegeket mielőbb segítsem gyógyulásukban. A vizsgálatok ideje alatt minden erőmmel a páciensre koncentrálok, és igyekszem minden felmerülő problémára megoldást találni.”

pertl-andrea

Pertl Andrea

szakápoló

„Közel tizennégy éve dolgozom az egészségügyben, ezidáig a kórházi ellátás vérkeringésében tevékenykedtem. Számomra fontos, hogy minden pácienst megkülönböztetés nélkül, egyenlő bánásmód szerint lássak el. A feladatok pontos ellátása mellett néha a humornak is teret lehet engedni, ami megkönnyíti a közös munkát és a betegekkel való kommunikációt. Komolyan gondolom azt, hogy a pozitív hozzáállás a gyógyulás kulcsa, ezt pedig igyekszem közvetíteni a páciensek felé is. Ezért érzem hivatásnak a munkámat."

profil-toth-anna

Tóth Anna

szakápoló

„Számomra a szakmám a kedvességről, empátiáról, toleranciáról, türelemről és a szakmai tudásom folyamatos bővítéséről szól. Megértéssel, kedvességgel jelentősen csökkenthető a betegek félelme, szorongása. Ezáltal hozzájárulhatunk a közérzetük és a hangulatuk javulásához.”

profil-adam-viktoria

Ádám Viktória

asszisztens

„Amikor 4 évvel ezelőtt laikusként, a kereskedelemből belecsöppentem az egészségügybe, csak forgattam a fejem a meglepetéstől. Betegként soha nem gondoltam volna, hogy egy 5-10 perces orvos-beteg találkozó mennyi háttérmunkával jár. Nagyon komoly odafigyelést igénylő, felelősségteljes munka az egészségügyi adminisztráció is. Beletanulni nagy kihívás volt, de sikeresen vettem az akadályt. Azóta is igyekszem fejlődni, a feladataimat szeretem jól, pontosan elvégezni. Az új körülményeket, a magánrendelő miliőjét nagyon szeretem. Jó érzés, hogy tudunk segíteni olyanoknak is, akik máshol falakba ütköznek.”

balint-bernadett

Bálint Bernadett

asszisztens

„Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, megismerkedni sorsukkal, egyedi történeteikkel, és segíteni. Az orvoslást csodának tartom. Olyan csodának, ami nélkül mára már elképzelhetetlen az életünk. Az Avicenna Magánrendelőben megismerhetem a páciensek történeteit és végigkövethetem őket a gyógyulás útján. Örülök, hogy ennek a csodának én is részese lehetek.”